Fotó alapján portré rajz készítése!

Ha egyedi ajándékkal szeretné meglepni egy szerettét vagy barátját, akkor keressen bizalommal. Az egyedi ajándék, az valódi értéket képvisel. A portrérajz kiváló ajándék bármilyen alkalomra és maradandó emlék lesz és talán nem egy fiókban köt ki, hanem pl egy falon, keretben, ahol szemelőtt van. :-)

Küldjön egy fotót emailban és én megrajzolom. A/4-es, A/3-as, A/2-es, A/1-es méretben rajzolok főleg. Részletek megbeszélése emailban.

Ha nem emailban küldi a fotót, hanem postán vagy személyesen adja a kezembe a fotót, úgy is jó, a kész eredménnyel, a rajzzal együtt vissza adom természetesen. A rajzokat ha postázni kell, akkor irathengerben adom fel.

Ahhoz, hogy minél élethűbb és szebb legyen a rajz, kérem, hogy nagyfelbontású éles képet küldjön. Ha van több kép amiből választani lehet, akkor segítek kiválasztani a jobbat. A jó minőségű, éles kép, részletgazdag, fényekkel és árnyékokkal teli. A természetes fénynél készült kép, vagy profi fotós által készített kép a legjobb.

Kartonhengerben, irathengerben adom postára, persze ha van rá mód, akkor a személyes átvétel is lehetséges.

A rajzokat 2 hetes időre tudom vállalni, de ha gyors, sűrgős szolgáltatást kér, akkor 1 hét, ha már megbeszéltük pontosan mit és mekkorát szeretne rajzoltatni. Pl.: álló vagy fekvő legyen a rajz, legyen e háttér vagy ne, esetleg rám bízza, hogy legyen.

Elkészítem a rajzot és emailban megmutatom és ha minden OK, akkor átutalja a megbeszélt összeget és én feladom a megbeszélt címre, irathengerben.

Számlaképes vagyok.

Üzenet:  bubi103@freemail.hu

Elérhetőségek: www.facebook.com/grafitrajz?notif_t=page_new_likes

 

Az oldal története

Itt add meg a weboldalad történetét és hogy miért hoztad létre. A fontos lépések és közreműködő emberek is érdemelnek egy említést.

Elérhetőség

Ágnes grafit rajzai gica103@gmail.com